De kunst van het bakken

Meer dan 25 jaar continu onderzoek en ontwikkeling, innovatie en investeringen in onze mensen en faciliteiten hebben wij de reputatie gekregen die het vandaag de dag heeft. Een combinatie van al deze kwaliteiten stelt ons in staat om Europees speciale partnerships op te bouwen.

Ons verhaal

De flexibiliteit die wij u aanbieden bij het bestellen en leveren van uw producten zijn een waarborg dat u, zelfs bij uitzonderlijke omstandigheden, onverwachte verkoopstijgingen zonder problemen kan oplossen.

Moonstar International B.V. staat bekend als betrouwbare leverancier die er alles aan doet om dit imago te behouden. Intensieve samenwerking met onze klant is de sleutel van het gezamenlijk succes. Onze totaalconcepten leveren een toegevoegde waarde voor uw productietijd, proces, productontwikkeling, rendement, duurzaamheid en imago.


Ons zeer brede assortiment van hoogwaardige voedselingrediënten, bakkerij-ingrediënten en bakkerijbenodigdheden, ondersteund door onze vriendelijke en betrouwbare service, zorgt ervoor dat alles wat wij leveren het beste in zijn soort is.

Onze visie

Om als een dynamische en succesvolle organisatie te opereren en tegelijkertijd de beste diensten te leveren om de eerste keuze van klanten te worden voor bakkerij-ingrediënten.

Onze missie

Onze klanten helpen bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van (meer) bakkerijproducten. Dit doen we door concepten en ingrediënten te presenteren die de bakker kan gebruiken om zijn verkoop te verhogen en de kwaliteit en efficiëntie te verbeteren.

Onze kernwaarden

De cruciale ingrediënten voor iedereen binnen ons team:


Respect

Integriteit

Betrokken